søndag den 30. december 2007

The Burning - Storm The Walls



Så blev det endelig tid til at The Burning fik lov til at udgive et helt album. Noget jeg har set frem til i lang tid, faktisk lige siden ” ...every knee shall bow, every tongue confess” demoen ramte min afspiller og endnu mere siden jeg oplevede dem første gang live. Jeg er mildest talt begejstret for nærværende skive.

Hvad er det så der er så godt ved The Burning? Jo, først og fremmest er det energien i musikken. Samtlige numre er ligeså meget in-your-face, som når du står foran spejlet og sprøjter bumser. Det er lige dele hurtigt, tungt og aggressivt. Det indbyder til at ryste håret. Jeg kunne blive ved med at kaste korte sætninger efter dem, men det bliver du som læser højst sandsynlig ikke meget klogere af. Den bedste anbefaling jeg kan komme med er dog, at du køber albummet og hører det så højst som muligt.

Den tidligere Panzerchrist guitarist Rasmus Normand er alene om guitar pligten i bandet og det gøres på bedste vis. Riffene bliver liret af præcist og man har svært ved at forestille sig nogen anden lyd dér. Man sidder ikke som lytter og mangler en ekstra guitarist, og størstedelen af grunden hertil er bassisten Thue Møller. Basgangen er smooth og groovy, men samtidig brutal og fyldig. Jeg har siden første færd været henrykt over den tydelige tilstedeværelse af bassen og de gode takter fortsætter på denne skive.
Trommerne, styret af Tobias Høst, er selvfølgelig også en vigtig del af The Burning. Det er ikke indviklede trommer og måske ikke så tekniske som så meget andet, men derimod simpelt og hårdtslående. Og det passer perfekt ind. Nu skal det heller ikke lyde som om Tobias ikke er dygtig eller noget i den stil, for lidt skal der da til for at fyre den sådan af – mere er bare ikke rigtig nødvendigt og der er faktisk ingen grund til at overdrive, når det lyder så fedt.
1, 2, 3 og så er vi kommet til den karismatiske Johnny Haven på vokal. Vokalen er ligeså aggressiv som resten af instrumenterne og tilføjer derfor kun ekstra energi til musikken. Selve attityden i Mr. Haven's vokal er 50% af stemningen og han tilføjer derfor et vigtig element til musikken. På scenen er Johnny Haven en født performer og han forstår virkelig at få folk med.

Det her er bare en smælder fee plade. Den kræver ikke det store af lytteren og den kan høres afdæmpet eller øredøvende højt, uden at det ødelægger musikken på nogen måde.
Når det så er sagt, så kan jeg godt se hvad nogle kritikere mener, når de siger musikken er kedelig eller monoton. Numrene kan lyde ens.
The Burning er bare et band, man enten kan elsker eller hader. Og efter hvad jeg hører i krogene, så er meningen den samme om Johnny Haven’s vokal. Jeg er heldigvis en af dem der elsker The Burning – både på dette udspil, men så sandelig også live. Det er bølle-knallert-heavy-beskidt-tonser-thrash af bedste skuffe.


Håndværker - colic-help - skate - board - farts - threat

tirsdag den 13. november 2007

HELL HAMMER


Efter næsten 25 år bliver demobåndene for det legendariske proto-death/black metal band Hellhammer, der var foregangsband for Celtic Frost, endeligt udgivet officielt.

Demoerne har i 25 år floreret som bootlegs i undergrundsmijøet, men har aldrig fået en officiel udgivelse.
Den oprindelige Hellhammer besætning, der i skrivende stund er i færd med at lægge sidste hånd på en officiel biografi omkring bandet, har besluttet at remastrede to demoudgivelse "Death Fiend"/"Triumph of Death" og "Satanic Rites", der blev indspillet i juni og december 1983 fra de originale master-bånd.

Hele udgivelsen, der udkommer som 2-CD, vil blive udstyret med en booklet der indeholder hundreder af aldrig før udgivede fotos, alle tekster, samt optegnelser omkring indspilningsprocessen.
Udgivelsen udkommer også som vinyl version, og almindelig CD til nedsat pris.

Alle tre formater udgives af Celtic Frosts eget pladeselskab Prowling Death Records, i samarbejde med Century Media / EMI. Udgivelsesdatoen er sat til februar 2008.

Håndværker - colic-help - skate - board - illusion - nevada

fredag den 2. november 2007

Happy-Snasking

Apopros smagsprøve.. Når du nu indfinder din røv i biografen til en film der ikke er rent pigesjov, Kunne du jo lige investere i pakke Maltesers Chokolade... Hvis du så f.eks klistrer dem fast på den der sidder foran´s hætte (hvilket han naturligvis ikke opdager da de er "light") og optager det på mobilen, kan du vinde en tur til New York.... Tænk hvad "Happy-Snasking" kan bringe....

Nifelheim - Envoy of lucifer


Syv lange år skulle der gå, siden kultbandet Nifelheim udgav et mindre mesterværk i form af ”Servants of Darkness”, til en opfølger er klar.

I løbet af de syv år er Nifelheim gået fra at være et obskurt, men anerkendt, undergrundsband, til at være et vaskeægte kultfænomen, især i deres hjemland Sverige, hvor de to bandgrundlæggere, tvillingebrødrene Tyrant og Hellbutcher (den ene hedder Pelle i virkeligheden, jeg har glemt hvad den anden hedder), længe er blevet husholdningsprodukter, efter adskillige optrædener i reklamer og TV, hvor de stolt viser deres enorme pladesamlinger frem, der indeholder i tusindvis af Iron Maiden artikler (brødrene har for år tilbage fået et livslangt adgangspas til alle Maiden shows af bandet personligt).

Det kan være at alt cirkusgøglet er skyld i, at Nifelheim har skullet bruge syv år på at lave en opfølger, men uanset hvad grunden er, så er det lykkes dem at lave et album der er værdigt til at bære Nifelheim logoet. Jeg har siden jeg hørte deres debutalbum ”Nifelheim” har et svagt punkt for dette band. Ikke fordi tvillingerne er kulte, men fordi de laver hamrende fedt musik. ’

”Envoy of Lucifer”, hedder denne nye bastard af et album, der kombinerer firsernes death, thrash og black metal med ekstremmetal fra begyndelsen af halvfemserne og endelig tilføjer et solidt skud NWOBHM i denne dødelige dosis. Det sidstnævnte krydderi stammer sikkert fra tvillingernes enorme passion for Maiden og andre samtidige bands, og det fungerer upåklageligt.
Prøv at lytte til det nærmest melodiske ”Gates of Damnation eller det fedt swingende ”Belial’s Prey”. Her understreges det, at Nifelheim er så meget, meget mere end bare et smadret undergrundsband.
For selvfølgelig er produktionen old-school og low-fi, nøjagtigt som teksterne er klicheprægede og naive, ligesom riffsene i mistænkelig grad ligger tæt op af noget man har hørt før.

Men før man kan dømme Nifelheim som et kopiband af tidligere tiders ekstremmetal, skal man overhøre den medrivende udførelse af musikalsk historie, som bandet lægger for dagen. Medlemmerne forstår og anerkender ikke blot de ekstreme pionerer, de dyrker og tilbeder dem, og det gør de så forbandet fremragende, at det endelige produkt efter min mening ikke kan tolkes som kopi, men derimod som dygtige kunstneres individuelle interpretationer af deres rødder, der nu tilfældigvis er udødelige ekstremmetal bands.

Faktum er, at jeg sjældent har hørt metal bedre, end når Nifelheim spiller sange som de ovennævnte og ”Infernal Flame of Destruction”, ”Storm of the Reaper” eller det skumle ”No More Life”. Det er simpelthen bare fremragende og medrivende black / thrash metal som man bliver præsenteret for på ”Envoy of Lucifer”.
Der er et par nitter i form af ”Claws of Death” og ”Evil is Eternal”, og skal jeg absolut holde dette album op mod tidligere udgivelser, så finder jeg ”Servants of Darkness” bedre, men kun marginalt.
Jeg er meget glad for, at Nifelheim er tilbage, og måske behøver det ikke tage syv år for bandet at lave en opfølger (det kommer nok an på, hvor meget Iron Maiden turnerer), men omvendt, så vil det sikkert være ventetiden værd.

Håndværker - colic-help - skate - board - jagtvej - milkyway

"Death Metal Movie"

Den 9. November, kan I godt sætte kryds i kalenderen. Der er der nemlig danmarks premiere på den Nye Horror / gore / action film Resident Evil - Extinction.. Det bliver edder maneme Death Metal. En smagsprøve kan streames fra nettet via linket. Er du til computerspil, og har en god computer / forbindelse, kan du også varme op med at køre zombier ned i pansrede biler, efterfulgt af lidt shoot´em´down...
Resident Evil Extinction

mandag den 22. oktober 2007

Carpathian Forest - Fuck You All!!!!


(Season of Mist / VME)

Så skulle det blive tid til kaoterne Carpathian Forest’s 5. album med den meget publikumsvenlige titel ”Fuck You All!!!!!”. Jeg skal blankt indrømme, at jeg ikke er den der kender mest til bandet i verden, men i mine ører lyder det, som om de fortsætter hvor de slap med det forrige album ”Defending the Throne of Evil”. Altså go’ gammeldaws norsecore black metal, tilsat den noget mærkelige humor som også kendetegner bandet.

Jeg er faktisk aldrig blevet enig med mig selv om hvorvidt jeg synes det er fedt eller ej, men når jeg så ser en sangtitel som ”Start Up the Incinerator (Here comes another useless fool)”, så må jeg bare smile. Musikalsk så virker CF på mig som et band hvis formål er at hylde deres inspirationskilder. Hvis vi nu tager åbningsnummeret ”Vi Åpner Porten Til Helvete”, så skriger det Darkthrone møder Venom, men der er alligevel lidt mere i det end som så. Lægger man mærke til de sparsomt indsatte sfæriske keyboard passager der fremhæver den dunkle og kolde stemning, så minder det om hvorledes Morbid Angel gjorde det selv samme så mesterligt på ”Altars of Madness”.
Det efterfølgende nummer er ren Immortal. Om det så er tribut eller ironi skal jeg ikke være dommer over, men både lyrisk såvel som musikalsk kunne dette nummer godt være på en post ”Blizzard Beast” Immortal plade.
Således kunne jeg fortsætte listen – ”Submit To Satan!!!” har klare teutonske thrash rødder, og ”Everyday I Must Suffer” lader igen periodisk Venom hilse, og mon ikke Celtic Frost har haft en vis indvirkning (urgh…)?

Generelt kører CF konsekvent i midtempo black metal af den gamle skole, godt spædet op med rock ’n roll, heavy og thrash metal elementer, og det fungerer ganske udmærket. Numrene ”Sumit To Satan!!” og ”Diabolism (The Seed and the Sower)” falder en smule svagere ud end resten af pladen, men bundniveauet er temmelig højt hos CF, og upåagtet skæve skrig og mærkelig humor, så kan CF virkelig strikke noget godt ekstremmetal sammen. Riffs og melodier er alle sammen førsteklasses, og om de tromler derudaf i mid-tempo eller hamrer løs i blastbeats, så formår de at holde lytterens opmærksomhed fanget, på trods af, at variation ikke er i højsædet hos disse norske trve black metallere.
Det er dygtige musikere, der kender deres pladesamling godt, og nu er musikerne jo ikke selv grønne udøvere af den norske black metal (de slår eller har slået deres gang i bands som Emperor, In The Woods og Satyricon), så de har selvfølgelig prøvet det meste før. Musikken lyder dog ikke så brugt som mine ord kunne give udtryk for. Dette er måske ikke noget mesterværk, men det er en habil plade det her, med mange lyspunkter.

Trackliste

Vi Åpner Porten Til Helvete…
The Frostbitten Woodlands of Norway
Start Up the Incinerator (here comes another useless fool)
Submit To Satan!!!
Diabolism (The seed and the sower)
Dypfryst / Dette Er Mitt Helvete
Everyday I Must Suffer
The First Cut Is the Deepest
Evil Egocentrical Existencialism
Shut Up, There Is No Excuse To Live…


Håndværker - colic-help - skate - board - inv - rfp

tirsdag den 25. september 2007

Drengerøv - kig her

Danske spil har lavet et site der, som du muligvis selv har gættet, omhandler fodbold/ sport/ oddset m.m.
Dette site er dog tilsigtet De rigtige drengerøve: alle os på sidelinien med bajere og pølser svøbt i bacon. Som de siger: dette er ruccolaFRI zone. Denne side er ikke seriøs - tjek den!

www.derersaamegetkvinderikkeforstaar.dk

Masterseek

Masterseek.com is the largest business to business search engine at present. Representing aproximatly 45 million companies from around the world (in 75 different countries) you should be able to find just about any company you like. Globally or locally. Of course you do not have to be in a company to see the values of easily getting company profiles and contact details to a random firm.
masterseek

søndag den 26. august 2007

ulver


ULVER — Nattens Madrigal

This album is seriously not recommended for anyone. Unless you're a fan of raw, primitive black metal with the worst production you'll ever hear. I happen to be such a person. Although the sound might seem terrible at first, underneath there's an amazing black atmosphere, with great, catchy riffs and aggressive drumming. Nattens Madrigal is what one might call brutal music. Garm's vocals sound as evil as ever. But surprisingly if you scratch the surface a bit and forget the primitive sound, the guitar is actually pretty melodic and the band is not just blasting away nonsensically

If you've ever exposed yourself to any kind of black metal fanboy psychobabble, you'll have surely encountered some sort of ranting about the astonishing "grim atmospheres" conjured by the genre's low budget production and overbearing repetition. While the more famed likes of Darkthrone and Gorgoroth have never quite managed this for me, leave it to Ulver to show us all how it's done.

Nattens Madrigalhas almost all the hallmarks of a stereotypical Norwegian black metal album. The infamous production is of course the most instantly pressing matter to adress: Nattens contains most likely the worst sound quality of any officially released album in existence, beating out an impressive list of contenders from the black metal field. On first listen, especially for those unfamilliar with the genre, the buzzing, trebbly guitars will evoke reactions ranging from shock to physical agony. Musically we're presented with an onslaught of tremolo-picked riffs, constant blastbeats, totally inaudible bass and harsh screamed vocals. The opening track features one brief acoustic interlude and many of the songs feature (somewhat pointless) noise breaks for a few seconds in between, but this is a more or less relentless black metal assult with next to no variation.

So what makes it a classic album? Quite frankly, Ulver have perfected black metal as we know it. Without being at all innovative or in any way ground breaking, Nattens Madrigal takes the common elements of an often stale genre and exemplifies the true glory of what all those Norwegian kids spent all those years trying to do. Rather than the usual grim, frostbitten bleakness that accompanies black metal, the riffs here take on tones ranging from sorrowful to almost triumphant, delivered in a hypnotic and grippingly intense succession and maintaining a more human and nature-inspired feel than expected. Garm sticks exclusively to black metal vocals here, and puts as much emotion into his shrieked vocals as any human possibly can. Unlike the usual Satanic slant on this genre's lyrics, the band's first album with lyrics in English centers more around Lyckanthropy and other such obscure themes, a refreshing change from some of the drivel passed off by their contemporaries. Once you fall under its spell, the album's brutal wall of sound becomes almost soothing and Ulver's glorious, emotionally evocative art takes hold. This is how black metal was meant to sound, an approach countless people have taken and none have come even close to matching.

After this, Ulver went completely off the deep end and began their transformation into electronica, but their black metal phase left us with two of the genre's best releases. Though most likely too esoteric for those without a taste for black metal to realistically stomach, Nattens Madrigal is absolute essential listening for any black metal fan, and an album which never fails to melt me.


Håndværker - colic-help - skate - board - poverty - obesity

tirsdag den 21. august 2007

Life as it should be

Hmm. Coke Zero har lavet en lidt tam reklame på nettet. Real taste - zero sugar: Ja, men reklamen er lidt underlig... For at prøve at beskrive: Du vælger en "episode"/ et klip fra en gammel smalfilm. Pigen ( reklamen er formentlig til drenge? ) spørger dig om noget. Du indtaster et svar, og en elendig talemaskine udtaler hvad du har skrevet. Uanset hvad du svarer, er ´pigens reaktion den samme ... (haha?)
Der er andre ting, som er sjovere på deres side / www.cokezero.dk


Coke zero




fredag den 17. august 2007

Blood Red Throne

Altered Genesis

After their two first offerings, Monument of Death from 2001 and Affiliated with the Suffering from 2003, I was never convinced that Blood Red Throne could go places. Their basic old-school American based death metal was just a little too predictable and one-sided for me. But now there’s a completely different and better tasting icing on the cake. Altered Genesis has all the things that the other albums lacked and then some. Tchort, Død and Co. have mixed their American-style death metal and blended in some melodic Scandinavian metal, and the end result is something to call their own. The compositions are cut to the bone and made very easily accessible and catchy as hell too. A death metal fan wouldn’t go wrong here. The band seem to be in their element here as they pound one deadly track into your ears after another. Everything has been improved from production to a more catchy song structure, and all tracks are tight energetic outlets. I feel compelled to name the track “Arterial Lust”, which in my opinion really stands out with its spell-binding and uncompromising heavy riffing. Great stuff! The only weakness on this album, if any, is the one-sided vocal work of Mr. Hustler, which could be just a little more varied in my opinion. If you’re into old school death metal, you should check this piece of fine culture out. Killer album.


Håndværker - colic-help - skate - board - hex - hunger

fredag den 3. august 2007

Sony Ericsson w580i

En ny Walkman mobiltelefon – w580i - lanceret af Sony Ericsson, ser dagens lys.
Denne telefonafspiller har indbygget Shake Control. Hvis du vil skifte nummer, ryster du blot telefonen. Tilsyneladende kan den mærke, hvor hårdt du ryster, og vælger musik derefter....? Jeg kan ikke finde ud af om det er særligt smart, eller om det vil være irriterende at man ikke kan bevæge sig uden at musikken skifter..
Nåh, men mon ikke der ER tænkt over den slags? Den skal i hvert fald prøves, når den rammer markedet i uge 32.

Sony Ericsson w580i



Trelldom: til minne


ENDELIG!!!
Et Black metal album der både er nyskabende, varieret, oldschool og ondt som ind i helvede.


Håndværker - colic-help - skate - board - bog - klatring

onsdag den 25. juli 2007

slayer

Slayerkoncert i Malmø

Fredag den 17. November 2006 tog jeg og en af mine gamle venner til Sverige for at høre Slayer.
Koncerten var middelmådig. Lyden var dårlig, og basresonansen ommøblerede på mine ribben. Svenskerne solgte kun letøl i den store hal, hvor de holdte koncerten. Efter at have stået i letøls-kø i tre kvarter, købte manden foran os arrangementets allersidste to bajere. Det var inden, at Slayer overhovedet gik i gang. Ikke mere musiksnak. Det fedeste ved koncerten var at se på de forskellige kategorier af metalfans. Jeg vil nu komme med nogle nærmere definitioner. Jeg beklager, at vi ikke havde kamera med. Lad fantasien sætte billeder på.


1: Metalgubben.
Uden tvivl en stor metalfan. Hans fremskredne alder har øget hårvæksten på kroppen. Hårene, der efterhånden kan kategoriseres som “børster”, skjuler delvist hans utallige sømandstatoveringer. Han er stor fan af lys denim og læder. En helt igennem flink fyr, hvis du får chancen for at snakke med ham. En af de typer hvor du godt kan undre dig lidt over, hvad han laver, når han ikke lige er til koncert. Sjovt nok færdes hans slags oftest i flok og gerne ledsaget af en eller to såkaldte “metalmoms”. Kvinder på hans egen alder, der sådan cirka deler tøjsmag med luderne i Skelbækgade.

2: Goth-typerne
Forholdsvis unge mennesker der ikke fatter, at deres hang til sort tøj og klynkerock ikke hjælper dem ud af deres teenagedepressioner. Mange hunkøns-gothere ynder at bære store, fede og lyserøde dreadlocks. Tænk at få sådan en i munden. Fy for fanden. Han-gotherne synes nok, at det er meget frækt. Hannerne udsender ofte tvetydige seksuelle signaler. Øjenmakeup og frisurer, der er en blanding af Tony Hawks berømte firsergarn krydret med noget udefinerbart, men i alt fald meget strittende, er en del af mange gothuniformer. De er sikkert flinke nok. De holder sig tit for sig selv, og deres smil virker ofte ret anstrengte. Sikkert en del af imaget.

3: De alt for stive
Der var også et par stykker i kategorien “De alt for Stive”. Folk i dette stadium af en brandert er svære at sætte i genrebås. Deres voldsomt ubeherskede stivhed sætter ligesom et slør over deres, sikkert hjemmefra velforberedte, imagesignaler. Ofte er de røde i ansigtet og har et blik, der ubehjælpsomt prøver at fokusere på noget andet end folkemængden, lysshowet og larmen. Kendes til tider på de to venner, der pænt følger og halvvejs bærer den alt for stive hen til et passende sted for at ørle. Nogle gange kan den stive stilbestemmes på vennerne. Dette er dog ingen sikker metode, da de muligvis er venner på tværs af stilskel.

4: Høreskadede svenske teenagedrenge
Lige foran os stod der en fire-fem glade svenske teenagedrenge. Det var helt tydeligt, at de var vilde med Slayer. De kunne synge med på mange af sangene, og de gik helt klart mest amok til de gamle numre. Et godt tegn. Det var til gengæld lidt sjovt, at se hvordan de holdt sig for ørene under koncerten. De havde endda ørepropper i ørerne. En gang imellem var de også nødt til at sætte sig på knæ, mens de skærmede deres trommehinder. Min teori er at alle de mobilstråler, som deres sarte øregange i vokseværk er blevet udsat for op gennem opvæksten, har svækket deres modstand mod en ordentlig omgang metal.

5: Svenske småpiger
Der var også en del svenske småpiger. Her taler jeg om piger i starten af teenageårene. Jeg fattede simpelthen ikke hvad fanden, de lavede til koncerten. Cool nok, hvis de er til Slayer. Jeg havde bare svært ved at tro på det. Deres stil kan nok bedst betegnes som “småpige”. Jeg har svært ved helt at genkalde mig, hvilket kluns de lige præcist havde på. Jeg havde nok været mindre overrasket over at møde dem til en Britney Spears koncert, hvor de holdt deres far i hånden. Her kan Kim måske lige byde ind og fortælle os, om fænomenet også opstår til koncerter i Danmark?

6: De danske fans
En broget forsamling. En del var dog i nogenlunde samme kategori som metalgubberne. Altså lidt for gamle i forhold til deres status som klubværelsebeboere. De var selvfølgelig alle smadderglade for musikken. Men på denne der sådan lidt kiksede og alt for overbegestrede måde. En facon der vidner om, at de inderst inde godt ved, at det er på tide at komme videre i livet. Vi talte med en af dem oppe i byen inden koncerten. Vi prøvede for sjov at fortælle ham, at hans billet var falsk. Noget som manden slet ikke reagerede på. Inde i hans Kill ´em All- rygmærkebeklædte krop var han så meget oppe at køre på sit metaltrip, at han slet ikke ænsede vitsen. Eller også var han bare dum.

7: Alle de andre
Der var en masse andre typer til koncerten. For eksempel: hardcore skaldepanderne, rakkerne, de helt almindelige, den fine ølsælgerpige, de sure, rullestolsbrugeren, borgerskabsvagterne, de stenede T-shirt sælgere, dem midt imellem og alle de andre. Dem gemmer vi til en anden god gang.

colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - b - l - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler

tirsdag den 24. juli 2007

Internet revolution

Hej.

Jeg inviterer dig nu med til noget som du absolut ikke bør sige nej til.

Intet mindre en det næste skridt i evolutionen på Internettet og vi er blevet inviteret med i opstarten.

De forretninger vi tidligere har drevet med vil blegne i forhold til dette og min anbefaling er at du signer dig med NU!!

Det er gratis og uforpligtigende at være med frem til september måned, hvor vi skal tage stilling til, om vi vil være brugere eller forretnings partnere.

For at beskrive det ganske kort: Forestil dig at du blev inviteret med til at starte SKYPE op og du kunne tjene hver gang medlemmerne bruger de indbyggede produkter.

Lige nu er der konstant 8 mio. brugere online på SKYPE…

I al sin simpelthed kommer der nu en SKYPE /Messenger, med indbyggede features bla. casual/ skill games, vi aldrig før har oplevet i denne stil.

Og du er med helt fra starten til at bygge dette imperium op.

Sign up her.
IT-revolution. Det er som sagt gratis og jeg synes at du skal se det og være en del af det før vi starter op på søndag 15-7-2007.

colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - b - l - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler

mandag den 23. juli 2007

BLOGGERWAVE

Bloggerwave er et genialt koncept, som jeg for nyligt har stiftet bekendtskab med.
Ideen er simpel. Firmaer som ønsker omtale, istedet for f.eks bannerreklamer, betaler forbrugerne for at evaluere deres produkt og poste det på deres blog. Det er jo en kæmpe fordel for begge parter: forbrugeren tjener penge, og firmaerne får deres omtale - præcis ligesom i denne blog. Derudover har firmaerne også den fordel, at den som skriver bloggen muligvis bliver interesseret i at anskaffe produktet selv.

Bloggerwave

OPGAVEFORMIDLING

Opgaveformidling - Håndværker
Det er blevet enormt populært at indhente tilbud via Internettet og der er kommet mere end 12 portaler om budet. Såfremt Udviklingen fortsætter i samme hast som den har gjort de seneste år, vil den gamle tradition om at man ringer til Gas & Vandmesteren, når man har et problem med sit fyr, snart være fortid. For fremtiden vil det være Gas & Vandmesteren der ringer til dig.

Her på Opgaveformidling.dk har vi prøvet at samle de portaler der findes inden for dette område, samt give en kort beskrivelse af hvad de er gode til, og hvad de står for.

Det er gratis for bygherre at forespørge på tilbud hos alle portalerne, da det er håndværkerne der finansierer portalen, ligesom håndværkene også betaler for at ligge godt på krak.dk og degulesider.dk

Det er lidt forskelligt fra portal til portal hvordan de vælger at opkræve håndværkerne. Nogle bruger procent ordninger hvor håndværkeren skal betale f.eks. 2% af byggeentreprisen til portalen. Andre vælger at opkræver per opgave de sender til håndværkeren. Hvilket system der er bedst, er op til bygherre selv at bedømme. Læs om de forskellige portaler under menupunktet "portaler" Fælles for dem alle er dog at det koster et årligt abonnement for håndværkeren at være tilknyttet.

På Opgaveformidling.dk vil vi hele tiden prøve at følge med i markedet for opgaveformidling, og holde dig opdateret om hvad der sker.


colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - b - l - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler

DarkThrone

Formed in 1987 the band DARKTHRONE are known as pioneers of the classic Norwegian Black Metal scene. Together with fellow Norwegians, MAYHEM, IMMORTAL, ENSLAVED, and BURZUM, they have influenced the whole Nordic Extreme Metal scene of the '90s. Definitely one of the few remaining acts that stayed true to their sound, DARKTHRONE has one of the most loyal followings that anxiously anticipate their each and every new release. The respect among their peers is also tremendous as they have recorded a "Tribute to Darkthrone" just to pay their homage and respect, illustrating how important DARKTHRONE is to the rest of the Scene!

DARKTHRONE's new landmark tenth album album, "Hate Them" was done in the true DARKTHRONE way as it was recorded and mixed in 26 hours! Still uncompromising, and with a hint of buzzy (somewhat distorted) guitars that would even make fans of those early VENOM, or BATHORY, or CELTIC FROST albums grin in ecstasy, "Hate Them" not only does justice but takes this legendary band to the next level!

* TRACK-LIST:


rust
det svartner na
fucked up and ready to die
ytterst i livet
divided we stand
striving for a piece of lucifer
in honour of thy name


Håndværker - colic-help - skateboard - . - .