mandag den 23. juli 2007

OPGAVEFORMIDLING

Opgaveformidling - Håndværker
Det er blevet enormt populært at indhente tilbud via Internettet og der er kommet mere end 12 portaler om budet. Såfremt Udviklingen fortsætter i samme hast som den har gjort de seneste år, vil den gamle tradition om at man ringer til Gas & Vandmesteren, når man har et problem med sit fyr, snart være fortid. For fremtiden vil det være Gas & Vandmesteren der ringer til dig.

Her på Opgaveformidling.dk har vi prøvet at samle de portaler der findes inden for dette område, samt give en kort beskrivelse af hvad de er gode til, og hvad de står for.

Det er gratis for bygherre at forespørge på tilbud hos alle portalerne, da det er håndværkerne der finansierer portalen, ligesom håndværkene også betaler for at ligge godt på krak.dk og degulesider.dk

Det er lidt forskelligt fra portal til portal hvordan de vælger at opkræve håndværkerne. Nogle bruger procent ordninger hvor håndværkeren skal betale f.eks. 2% af byggeentreprisen til portalen. Andre vælger at opkræver per opgave de sender til håndværkeren. Hvilket system der er bedst, er op til bygherre selv at bedømme. Læs om de forskellige portaler under menupunktet "portaler" Fælles for dem alle er dog at det koster et årligt abonnement for håndværkeren at være tilknyttet.

På Opgaveformidling.dk vil vi hele tiden prøve at følge med i markedet for opgaveformidling, og holde dig opdateret om hvad der sker.


colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - b - l - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler

Ingen kommentarer: