søndag den 5. oktober 2008

Netborder.dk service fra fagfolk

Netborder.dk er en nyere internet portal som tilbyder at levere kontakter fagmand og bygherre imellem.
Netborder.dk forsimpler poceduren, som konsumenten skal gå igennem ved indsamling af tilbud fra virksomheder. Bare indtast din opgaveforespørgsel én gang på portalen. Mindst tre uafhængige virksomheder kontakter dig med henblik på at give et bud.

Servicen fra Netborder.dk er ganske bekostningsløst og helt fri for forpligtelser. Med tiden er det blevet vældig anerkendt at få leveret håndværksmæssige priser og betingelser ved brug af internettet. Altid har det været reglen, at man som kunde selv ringer til samarbejdspartneren hver gang man har et stykke arbejde, der skal udføres.

Dersom det viser sig at denne fremadstormende udvikling udvikles bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som det har været tilfældet de senere år, vil den traditionelle metode snart være sluttet. I tiden fremover vil det være sådan, at det er eksperten der tager telefonen og ringer dig op. Det er en tidskrævende opgave at tage kontakt til uafhængige fagmænd med det formål, at skaffe lidt forskellige og uafhængige aftaleforslag at vurdere. Bare at lokalisere en fagmand med tid nok til at varetage din forespørgsel kan være en større opgave. Netborder.dk kan være en rigtig god hjælp til at levere kontakten mellem arbejdsstyrker fra alle brancher og de, som skal bruge deres eksperthjælp. Fremgangsmåden er således, at du præciserer din opgave en enkelt gang på hjemmesiden Netborder.dk, og så er ens egen opgave slut.
Før du ved af det bliver du taget kontakt til, af tre forskellige kompetente virksomheder, som hver især ønsker at se nærmere på din opgave og give et bud. Da tager du tilbudet, som kan dække dit behov på den bedste måde. Det skal dog siges at det er uden tvungne aftaler at få leveret tilbud på Netborder.dk, så du er ikke forpligtet til at gennemføre handelen. Desuden er det uden nogle former for omkostninger at forespørge på et håndværkstilbud hos Netborder.dk, dersom firmaet ofrer et lille beløb for at være tilknyttet dette system. Enkelte folk kunne derfor tænke på, om håndværkerne bare tillægger beløbet fra sit abonnement i den endelige pris, men sådan er det ikke.
De indvolverede fagmestre har forstået at man, som forbruger, vil få tilbudt mange forskellige konkurrerende tilbud.
Med dét i baghovedet leverer de den bedste pris de er i stand til at præstere, for at være dem der bliver udvalgt.
Resultatet er faktisk sådan, at denne metode sikrer at opgaven udføres på samme tid mere enkelt og endda på bedre betingelser for kunderne. Håndværkerens fordel ses tydeligt på de mange flere arbejder han kontaktes om, -holdt op imod den gamle metode, hvor bygherrer som oftest ledte efter firmaet i telefonbogen. Denne, hvilken han for øvrigt lige så vel var nødt til at betale for at være præsenteret i.

For eksperten er dette en helt tilsigtet reklameindsats, i stedet for at betale til telefonbogen, de gule sider osv.
På Netborder.dk er det muligt at frembringe forskellige bud fra malere, tømrersvende, murermestre, smede, gartnerfirmaer, brolæggere, kloakarbejdere, arkitektfirmaer, og stort set alle andre almene håndværksmæssige erhverv, men desuden også revisorer, IT-konsulenter med videre. Et stadigt stigende antal nye brancher kommer til løbende, så man kan jo altid prøve. Det er som nævnt fri for omkostninger og uden købetvang på Netborder.dk.